Hansicode
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Regler om brug af Hansicode

Go down

Regler om brug af Hansicode Empty Regler om brug af Hansicode

Post  MiniKevin on Tue Feb 14, 2012 8:53 am

Hansicode er skabt for at hjælpe hinanden, dele kodning og holde kontakt. Hoved delen af det er selvfølgelig kodningen. Her er en liste af regler som du SKAL følge hvis du ønsker at være en del af vores familie:

- Hvis du laver et copy&paste af hvilke som helst af disse koder, til et projekt i skolen, kan du risikere at blive banned fra vores forum i ubestemt tid. Tag dig god tid til at læse og forstå koden og derefter skriv det manuelt. Vi er her ikke for at lave dine lektier &/eller opgaver for dig, men for at inspirere dit arbejde og udvikle dine kodnings færdigheder.

- Hvis du bruger nogle af disse koder til private eller professionelle formål, så husk endelig at give credits til ham/hende du copy&pasted / baserede din kode på. Tag æren for noget kodning af andre medlemmer og du kan risikere at blive banned fra vores forum i ubestemt tid.


Vores regler om skolebrug er både fordi det blev sat fast af en lærer at copy&paste er strengt forbudt, men samtidig mener vi også at du lærer mest af at skrive det ind manuelt.


Hvis du er i tvivl om noget der har noget som helst med kodning at gøre, eller har brug for hjælp til fejlsøgning, kan du nemt oprette et emne inden for en kodnings kategori. Vi er mange gode programmører her på Hansicode der er her til at hjælpe dig med at forstå kodning, finde fejl og den slags. Vi ser meget gerne at medlemmerne aktivt deler deres egne systemer så det kan inspirere os andre til at forbedre nogle ting på vores eller så vi kan komme med gode råd til dig.


Med håb om at gøre dig til en god programmør.


~Mini - Hansicode~
MiniKevin
MiniKevin
Admin

Posts : 128
Join date : 2011-12-16
Age : 26
Location : Denmark

http://www.letustalk.dk

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum